top of page

Innsamlingspunkter

Stiftelsen har som formål å hjelpe ukrainske flyktninger med trygg og omsorgsfull transport hit til landet, samt samle inn og sende den nødhjelp ukrainerne selv ber om å få. 

NSFUR har opprettet et innsamlingspunkt i Lunde i Telemark.  På stabburet på Lunde prestegård (Prestegårdsveien 60) tar vi imot og sender videre den nødhjelp som er listet opp under. Dette er nødhjelp som Den ukrainske forening i Norge ber om at blir sendt til Ukraina. Vi kan bare ta imot det som står på lista. Du kan enten sende det i posten selv eller levere det til Stiftelsen NSFUR sitt innsamlingspunkt i Lunde. Det som blir samlet inn blir snarest råd sendt videre med det norske og ukrainske postverket til en adresse i byen Ternopil i Ukraina. Der blir nødhjelpen fordelt blant ukrainske intern-flyktninger i byen av organisasjonen Caritas Ternopil, en veldedig organisasjon som sørger for å gi de internt fordrevne det aller meste av det de trenger.

Innsamlingspunktet på stabburet på prestegården er åpent hver dag fram til kl.21. Det er selvbetjent i den forstand at du legger det du ønsker å levere i ulike plastbokser som er tydelig merket med de ulike kategoriene. Vi i NSFUR vil sende nødhjelpen videre fortløpende.

På denne måten håper vi å legge til rette for en bred folkedugnad for Ukraina her i Lunde. Det ukrainske folk er hardt rammet og trenger all den støtte det er mulig å gi dem!

Ta gjerne kontakt på tlf. 909 80 803 (Rune) eller 909 73 581(Marie) dersom du har spørsmål.

Hermetikk

Tørket frukt

Nøtteblanding

Kjeks

Knekkebrød

Sjokolade

Te, pulverkaffe, kakao

Rett i koppen

Turmat

Hode- og lommelykt

Batterier

Lyslenker m/batterier

Sovepose

Liggeunderlag

Varme klær, ull

Powerbank

Bleier

Barnemat, ikke på glass

Våtservietter

Stearinlys

Ibux, Paracet

Dyremat

bottom of page